Σε κλίμα συγκίνησης και χαράς πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αποφοίτησής των μαθητών του 1ου ΓΕΛ ΒΈΡΟΙΑΣ στις 18 Ιουνίου 2024. Καθηγητές και μαθητές συγκεντρωθήκαμε το βραδάκι της Τρίτης, στο κοσμικό κέντρο Φλαμουριές στη Βέροια.

Την τελετή,την οποία συνδιοργάνωσε ο Σύλλογος Διδασκόντων με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και το Δεκαπενταμελές του 1ου ΓΕΛ ΒΈΡΟΙΑΣ, τίμησαν με την παρουσία τους ο Προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Αθ. Αλατζόγλου, ο Προϊστάμενος Εκπαιδευτικών Θεμάτων κύριος Βασ. Δαβόρας καθώς και μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου ΓΕΛ Βέροιας.

Η Διευθύντρια του σχολείου μας, κυρία Αναστασία Αργυριάδου εκφώνησε λόγο προς τους μαθητές, εκφράζοντας τους ευχές για Καλή Σταδιοδρομία. Επίσης, κάλεσε τον Προϊστάμενο ,κύριο Αλατζόγλου αλλά και την πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κυρία Τσερκέζη, να απευθύνουν χαιρετισμό. Χαιρετισμό επίσης απηύθυνε και ο πρόεδρος του 15μελους Ζ. Λαζός, εκπροσωπώντας τους συμμαθητές του.

Στη συνέχεια, οι μαθητές παρέλαβαν τα απολυτήριά τους, συνοδευόμενα από αναμνηστικά δώρα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων καθώς και κάρτες με το ποίημα που έγραψε αλλα και εκφώνησε προς τιμή τους ο Φιλόλογος του σχολείου μας κύριος Αλ. Ζαφειρόπουλος.

Η βραδιά συνεχίστηκε με χορό με το αμείωτο κέφι των μαθητών.

Ως Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου ΓΕΛ ΒΈΡΟΙΑΣ, ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές και τις οικογένειές τους Καλά Αποτελέσματα και Καλό Καλοκαίρι!