Την πρώτη θέση κατέκτησε η ομάδα επιχειρηματολογίας του 1ου ΓΕΛ Βέροιας, παίρνοντας το πρώτο βραβείο στην προκριματική φάση των Αγώνων Επιχειρηματολογίας 2024. Συγχαίρουμε θερμά την ομάδα του σχολείου μας, που πρώτευσε με τρεις νίκες στους αντίστοιχους τρεις γύρους που διεξήχθησαν και είχε την μεγαλύτερη βαθμολογία μεταξύ 7 σχολείων του νομού Ημαθίας στους προκριματικούς, που έλαβαν χώρα την Πέμπτη 28-3-24 στο χώρο του 2ου ΓΕΛ Βέροιας.

Οι μαθήτριες/μαθητές της 5μελούς ομάδας που εκπροσώπησαν το σχολείο μας στους αγώνες επιχειρηματολογίας είναι με αλφαβητική σειρά οι εξής:

Αρίζου Δέσποινα (Β΄τάξη)

Γκοντοπούλου Ελισάβετ (Β΄τάξη)

Κουμτσίδου Κωνσταντίνα (Γ΄τάξη)

Σίμου Ελένη-Ιωάννα (Γ΄τάξη)

Φιλιππάκης Μιχάλης (Β΄τάξη)

Με την μικτή ομάδα, που συγκροτήθηκε από μαθητές των συμμετεχόντων σχολείων για τις ανάγκες της διεξαγωγής των αγώνων, διαγωνίστηκε ο μαθητής μας Γκούντρας Δημήτρης (Β΄τάξη)

Αναπόσπαστα μέλη της ομάδας μας είναι οι μαθήτριες Κατσάμπουλα Αικατερίνη (Γ΄τάξη) και Στεργίου Μαρία (Β΄τάξη), που είχαν τον ρόλο των αναπληρωματικών μελών.

Προπονήτριες της ομάδας ήταν η φιλόλογος Μαγδαληνή Παπαδοπούλου και η μαθηματικός Χρυσούλα Μούμουγλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη φετινή δράση  με τίτλο «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΕΙΝ: Η ΟΔΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΙΛΕΙΝ» συμμετέχουν 23 μαθητές από όλες τις τάξεις του σχολείου, γεγονός που καταδεικνύει ότι όλο και περισσότεροι μαθητές ελκύονται από τη «μαγεία» της ρητορείας και τα πολλαπλά οφέλη ενός τόσο δύσκολου αγωνίσματος. Η ομαδικότητα, η αλληλοϋποστήριξη και το ήθος όλων των μελών μας για τη χαρά του ευ αγωνίζεσθαι αξίζουν επαίνου.

Το επόμενο ραντεβού μας είναι στους Τελικούς Περιφερειακούς Αγώνες Επιχειρηματολογίας μεταξύ των νομών Ημαθίας, Πέλλας, Πιερίας, Κιλκίς, που θα διεξαχθούν στις 10 Απριλίου 2024 και διοργανώνονται από το σχολείο μας, ως νικητές των περσινών Περιφερειακών Αγώνων 2023.

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΕΣ

ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΜΟΥΜΟΥΓΛΟΥ