Η «εβδομάδα των γεύσεων» (la semaine du goût) είναι ένας θεσμός στη Γαλλία από το 1990 με στόχο τη διατήρηση της γαλλικής γαστρονομίας και την ευαισθητοποίηση των μαθητών /μαθητριών στην υγιεινή διατροφή.

Στο πλαίσιο της εβδομάδας αυτής, οι μαθητές/μαθήτριες των τμημάτων Α2 & Β2, που διδάσκονται τα γαλλικά ως β’ ξένη γλώσσα στο σχολείο μας, συζήτησαν για την αξία του πρωινού και τις διατροφικές τους συνήθειες και απόλαυσαν στη συνέχεια ένα πρωινό στο σχολείο à la française.

Τη δράση ανέπτυξε η κ. Χρύσα Βαφειάδου, εκπαιδευτικός κλ. ΠΕ05, την οποία και ευχαριστούμε θερμά!